Puslespillenes popularitet steg voldsomt under Corona

Puslespillenes popularitet steg voldsomt under Corona

17. august 2022 0 Af admin

Puslespil har gjort et stort comeback under Corona pandemien.

Fra de første dekreter om, at folk skulle blive hjemme, blev udstedt i stort set hele landet på grund af den nye coronavirus-pandemi, var der en stigning i efterspørgslen efter puslespil.

Puslespilsfabrikanterne så salget stige med flere hundrede procent, og på grund af den pandemirelaterede pause i produktionen blev der hurtigt udsolgt af de mest populære varer.

Puslespil er en velegnet hjemmeaktivitet

Puslespil, som mange voksne synes er både meditativt og medrivende, er særligt velegnet som hjemmeaktivitet. Med al den tragedie, angst og usikkerhed, som pandemien førte med sig, var pusleriet en måde at holde afstand til denne dommedagsagtige hverdag, som nu havde ramt os.

Ved at lægge puslespil kunne man få tankerne på noget andet samtidig med, at man havde en god beskæftigelse af få tiden til at gå med.

Mens man pusler, kan man sagtens have musik eller TV tændt i baggrunden. Men du kan ikke rigtig være på sociale medier og på den måde, kan man komme lidt væk fra alle de dårlige nyheder, som hele tiden florerede på nettet om Coronaen.

Populariteten er også steget under tidligere kriser

Måske ikke overraskende har brugen af ​​puslespil, som en måde at flygte fra store samfundsproblemer på, historiske præcedenser. Sidste gang interessen for puslespil steg så hurtigt? Den store depression, en epoke med mange paralleller til nutiden.

Find mere info om puslespil

Har du fået mod på selv at give dig i kast med puslespillene? Eller er du måske allerede i gang?

Uanset om du er garvet puslespilsbruger eller helt ny indenfor denne verden, så er puslespil.dk et godt sted at starte. Her finder du mere baggrundsviden om puslespil og masser af god info samt tips og tricks vedr. stort set at, som har med puslespil at gøre.

Disclaimer