Stort tøj

Stort tøj

28. juni 2019 0 Af Vibeke

I går var vi ude for at udforske byen her. Vi er på en miniferie nede i Spanien for at få lidt sol, nogle oplevelser og så for at smage på den catalanske mad. Selv om vi er hernede med et charterselskab, har vi valgt at gå vores egne vegne. Så vi følger ikke med de andre rejsegæster på de ture, som selskabet har foreslået. Vi gider ikke at mase os op og ned i bussen.
Barcelona er en dejlig by. Stor og livlig. Her har engang været holdt Olympiske Lege, og den store turistgade er dejlig, med skygge, caféer og massevis af butikker. Én af de ting, som er på vores to-do seddel, når vi rejser, er, at vi skal shoppe. Vi shopper ikke efter noget særligt, som er unikt fra området eller byen, vi besøger. Vi shopper bare. Finder vi noget, vi kan lide, så køber vi det. Og er det unikt for stedet, så er det bare en ekstra bonus.

Store størrelser

I går var vi så i shoppe-humør, og humøret steg, da vi kom forbi en butik, som skiltede med varer i op til 10 x XL-størrelser. Vi er nemlig altid på udkig efter tøj i store størrelser. Både jeg og min mand er store og har brug for mindst str. XXXL, når vi køber tøj. Så vi masede os ind i ’10 x XL-Store’ som den hed. Slaraffenland for store mennesker – både kvinder og mænd. Dameafdelingen lå i stueetagen og herreafdelingen på første sal. Vi aftalte at gå hver til sit, og så se, hvem der kom tilbage med flest varer efter et par timer.

Her er nogle gode steder at købe tøj for store mennesker:

https://www.storedrenge.dk/

https://www.arkuricurvy.dk/

https://www.arkuri.dk/

 
(Vi har sådan en konkurrence om, hvem der virkelig kan shoppe igennem. Det kan volde lidt problemer med at få pakket kufferten, når vi skal hjem, men det går nu altid godt.)
Jeg startede i afdelingen for jakker til kvinder. Fandt ikke noget, som jeg syntes, var pænt. Men henne i bluseafdelingen fandt jeg et par fine og billige sommerbluser. Og et par bukser. De havde også et lille udvalg af sandaler, hvor jeg fandt et par, som matchede bukserne. Fik skabt mig et nydeligt sæt til arbejdsbrug. (Vi har en dress code, jeg skal overholde på mit job.) Glad og tilfreds ventede jeg på, at min mand kom ned fra herreafdelingen. Han havde kigget på jakker til mænd og havde sørme købt sig en flot læderjakke. Desuden var hans pose fyldt med 3 skjorter: Køb 2 – få 1 gratis. Han var godt tilfreds. Vi var begge glade. Tøjet, vi har købt, er faktisk i rigtig god kvalitet, og vi har åbenbart været rigtigt heldige. Vi ramte nemlig ind i forretningens fødselsdagsfest med massevis af gode tilbud.
På vej tilbage til hotellet talte vi om, at det var lækkert at få købt tøj. Vi kan sende noget af det, vi er blevet for store til, og som bare fylder derhjemme i klædeskabet til genbrug. Min søde husbond var superglad: ”Jeg vil altid huske Barcelona, fordi her er en fantastisk shop med tøj i store størrelser. Vi må komme tilbage til efteråret og købe vintertøj.”

Disclaimer