En anden form for boligindretning

28. december 2012 0 Af Louis Kelmer

Står du og skal have indrettet dit hus på ny? Er huset nyt, og ønsker du i bund og grund alt udskiftet? Så vær selv hovedmanden bag det! Du kan få stor glæde af selv at lave dine ting, da det kommer til at være noget helt unikt. Du behøver jo selvfølgelig ikke selv bygge alt dit møblement. Det ville være et kæmpe arbejde, og medmindre du er ekspert på området, vil det højst sandsynligt heller ikke komme til at se super godt ud. 

Hvilken type er du?

Er du gør-det-selv typen, med masser af overskud, og en indre gløde for det med at gøre tingene selv? Eller er du mere en lidt stresset type, som ikke kan overskue selv at skulle indrette hele dit hus selv? I så fald, er det en god idé at få eksperter til at indrette tingene for dig. Det vil blive noget sløset noget, hvis du beslutter dig for, at du vil indrette det hele selv, men egentlig slet ikke har overskuet, eller modet til det. Derfor er det vigtigt, du tager en beslutning omkring en af disse ting, før du går i gang med den store indretter karriere. Alt dette vil blive et stort rod, og et kæmpe stykke arbejde, som du i sidste ende højst sandsynligt ikke engang vil blive specielt glad for, med mindre du selvfølgelig går ind i det med hele hjertet.

Hvilken person er du?

Når du engang har besluttet dig for, hvordan du ønsker at indrette dit hus, kan du så småt begynde at overveje, hvordan det skal se ud. Har du f.eks. 4 sønner, og er du selv en stor drengerøv, skal du næsten også indrette dele af dit hus rigtig drengerøvet. Idéer til dette er f.eks. kæmpe fladskærm, playstation 3, et utal af spil og store fede sorte hjørnesofaer. Hvis du til gengæld har 4 små døtre, skal du nok i stedet indrette huset med små fine værelser, lyserøde vægge og en masse plakater af diverse prinsesser og heste. Dette er også alle sammen ting, du skal overveje, inden du fyrer en helt masse penge af på lir.

Haven skal også passes

Endnu en ting du skal tænke på er din have. Det er selvfølgelig ikke til folk, som bor i lejlighed, de kan jo være fuldstændigt ligeglade. Men til folk i huse, som ønsker at kigge på en flot have hver dag, har de endnu en bekymring. Det er ikke nemt at holde have. Der skal bruges massevis af forskellige redskaber, og det kræver et virkeligt stort arbejde. Derfor skal du, inden du planter en helt masse nyt overveje om du også har tid til at passe din have. Mange vil sikkert sige, at haven kommer i anden række, og det er på mange måder også rigtigt. Men det er jo en smagssag. Hvis ikke du har særligt meget tid til at passe din have, så søg efter et hus uden så stor en have, da en have som ikke passes, bestemt ikke er køn og prægtig

Læs mere om boligindretning her:

Disclaimer