Nyd livet til sommer

Nyd livet til sommer

6. juni 2012 0 Af Sissi Hansen

Kalderen er gået på den anden side af første maj, og det betyder helt officielt at nu er det sommer. Det er super dejligt, og hvert år når vi kommer ind i sommeren, så har jeg bare en rigtig god fornemmelse i kroppen. Jeg er en af de type af personer, der holder rigtig meget af varmen, og det bare at ligge og slappe af. Jeg kan uden problemer få en hel lørdag til at gå med bare at ligge på en Fatboy og slappe af. Hvis  det så bliver lidt for hårdt, så kunne man jo godt tage sig en lille lur, for efter en hård arbejdsuge på jobbet, der fortjener man da at være lidt god ved sig selv.

Jeg har et arbejde, hvor jeg skal yde meget, og der er også en del rejseaktivitet med mit job. Jeg er derfor godt træt når jeg kommer til fredag aften. Min kone og jeg har en tradition fredag, at vi får noget godt og spise, hvor vi så lige får et glas rødvin til. Vi nyder det begge to meget, og når vi sætter os ned for at se lidt tv, så ender det som regel ret hurtig med, at vi falder i søvn begge to. Vi har lavet en regel med os selv, at det er helt ok at sove foran tv om fredagen, mens vi de andre dage forsøger at holde os vågen, så vi kan være lidt sammen. Det er faktisk super hyggeligt, bare at sidde og se lidt tv, og det kan vi få meget tid til at gå med.

I weekenden der forsøge vi at lave så lidt som muligt. Vi skal jo naturligvis passe vores have, men den kan man heldigvis også tage det lidt stille og roligt med. som jeg før har sagt, så ville jeg jo nok helst bare ligger på en Fatboy og slappe af. Prøv at se her, hvis du ikke ved hvad det er, så kig en gang her . Ser den ikke behagelig ud ?  Den er lige så behagelig som den ser ud, måske endda lidt mere. Jeg har haft min i nogle år efterhånden, og i familie, så er der efterhånden kamp om at få den. Det er lidt uhyggeligt, for hvis jeg lige skal noget, så har min kone slået mig ned, sådan at jeg ikke kan være det mere.

Jeg har dog overvejet om det måske kunne være på tide at købe mindst en sækkestol mere, for jeg synes det er lidt træls kun at have de ene, for jeg nyder virkelig selv at ligge der, og så er det surt når min kone, eller mine børn tager den. Jeg regner med at få en lille bonus betalt her til sommerferien, så der har jeg bestemt mig for, at jeg vil købe fatboy for de penge. Det er ikke nogen herregård, men alligevel. vi skal holde sommerferie hjemme, så det kunne måske være meget rart lidt at, at have et par stykke. Hele familie vil nok gerne have hvis jeg kender dem ret. Det tror jeg vi skal have , i stedet for at tage på en lang dyr sommerferie.

Disclaimer