Har været på tilbudsjagt efter en hårtørrer i dag – Hvilken dag

Har været på tilbudsjagt efter en hårtørrer i dag – Hvilken dag

19. april 2012 0 Af Sissi Hansen

Jeg har haft en hård og lang dag i jagten efter det gode tilbud på en hårtørrer som jeg i en periode har gået og kigget en del efter. Historien er den, at her i weekenden der kom ugens høst af tilbudskataloger ind af brevsprækken. I dem, der var lige præcis den hårtørrer jeg har gået og kigget efter i en periode.

Jeg sad stille og rolig med min morgen kaffe lørdag morgen, og pludselig der hørte jeg at der kom reklamer. Jeg synes det er rigtig hyggeligt at læse de forskellige reklamer der kommer ind af døren. Det gør jo heller ikke noget, at der nogle gange er nogle rigtig gode tilbud i dem. Jeg læser i de første par stykke, men jeg havde bare en eller anden fornemmelse af, at det var de samme tilbud som der altid er i dem. Jeg kom så lige pludselig til et tilbud på den hårtørrer jeg har gået og kigget langt efter i en gode periode. Den hårtørrer jeg havde fået kig på, den så jeg første gang ned ved min frisør, for det er lige netop den model som hun bruger. Jeg har også haft spurgt hende, hvad hun sælger dem til. Jeg synes bare ikke helt jeg havde så mange penge, så derfor var jeg nød til at vente på at jeg kom til lidt flere penge. Jeg har jo også allerede en, men jeg synes bare ikke den giver så meget luft som jeg kunne tænke mig.

Jeg besluttede mig derfor for at købe den, så da jeg fik fri fra arbejde i dag, der skulle jeg endelig ud for at købe den Babyliss hårtørrer som jeg har gået om drømt om. Jeg kørte derfor hen i butikken, men desværre viste det sig, at de havde solgt den sidste de havde. Det var dog en rigtig hjælpsom ekspedient der hjælp mig, og han tilbud straks at undersøge om de havde nogen i deres andre butikker. Det viste sig, at den eneste de havde tilbage var i en butik der ligger cirka 100 kilometer fra mig. Jeg besluttede mig dog ret hurtig til at jeg bare må have den. Jeg bad ham derfor bede dem om at ligge den til side til mig. Jeg ville nemlig ikke køre så langt hvis de nu solgte den i mellemtiden. Det gjorde han så, og så måtte jeg af sted ud på en længere køretur.

Jeg kom efter en god time frem til butikken, og de havde også lagt den til side til mig. Jeg havde virkelig frygtet, at de ville have solgt den i mellemtiden. Jeg fik den dog købt, og så gik der bare hjemad igen. Jeg har netop pakket den ud, og det var godt jeg ventede på lige netop denne hårtørrer, for den virker super godt, og har også prøvet den lidt. Nu glæder jeg mig til at stå op i morgen tidlig, for der kan jeg virkelig då lejlighed til at prøve den. Nu håber jeg bare at jeg ikke bliver skuffet, men det tror jeg nu heller ikke jeg gør.

Disclaimer