Bed and breakfast – hygge og ro

Bed and breakfast – hygge og ro

31. januar 2020 0 Af Signe

Du holder for rødt. Tankerne kører i dit hoved: har du husket madpakken til begge børn? Fik du sendt den email du skulle i går aftes? Har du fortalt din mand, at I får besøg af dine forældre på fredag? Kan du nå at løbe en tur, når du kommer hjem fra jobbet? Du holder stadig for rødt. Til højre ser du en utålmodig cyklist, der hele tiden kigger på sit ur, mens han laver aggressive fagter mod de andre cyklister, der ikke overholder reglerne. Der er stadig rødt. Du føler tiden er gået i stå, samtidig med at den løber fra dig. Der sker alt for mange ting på en gang, samtidig med, at du ikke bevæger dig nogen steder. Du ved godt, at det ikke kan fortsætte sådan her meget længere, og hvis du ikke får en pause, vil du bryde sammen. Men alt dette snakker du jo ikke med nogen om, for det ser man ikke positivt på i samfundet, hvor vi alle skal være bedre udgaver af vores ikke helt lige så gode jeg. Der kører en varevogn forbi med en reklame for en bed and breakfast forbi, og pludselig får du ideen, som gør din dag mere overkommelig: du og din mand skal på weekendtur til et bed and breakfast. Der bliver gult – og derefter grønt. Du kører.

Der er hyggeligt for to på bed and breakfast

Din mand er ellers ikke så meget for at tage fri fra sit arbejde, men du får ham overtalt, da det kun er to overnatninger, og fordi du lokker med, at I jo får en weekend for jer selv uden børn. Dine forældre er klar på at tage børnene, de vil jo bare gerne hjælpe, og pludselig er der sat en dato 3 uger frem i kalenderen. Nu handler det bare om at hænge i og få udført de opgaver, som du får indtil den dag. Når dagen endelig oprinder har I begge pakket en weekendtaske og tager bilen, kører i et par timer, hvorefter i ender i en afsidesliggende by. Her finder i det idylliske bed and breakfast, hvor I skal opholde jer de kommende nætter. I træder ind i en fin hytte, med en dejlig lys stue, hvor der står gamle reoler fyldt med bøger og der er ild i pejsen. I finder hurtigt jeres værelse, der har en fin udsigt, en lækker dobbeltseng og en rigtig hyggelig stemning. I beslutter at sætte jer ned i stuen foran pejsen med to glas og en flaske vin. I nyder de næste par timer og glemmer alt stressen fra hverdagen.

Bed and breakfast giver overskud til hverdagen

Weekenden er hurtigt overstået og ingen af jer har lyst til at tage hjem. I savner jeres børn, men har nydt hinandens selskab og har nydt, at der ikke var nogen distraktioner. De to dage har været en dejlig og kærkommen weekend kun med fokus på jer selv. Det er så sjældent, at man har tid til at leve i nuet, men I fik en smagsprøve på, hvor godt det var. Hjemme i forstaden er I nu klar til at tage fat, og I har måske endda lært noget af opholdet. Det er væsentligt at tage sig tid til at trække vejret og nyde nuet for at skabe hygge og ro omkring sig.

Disclaimer