Hvorfor er det altid min nabo der er heldig

Hvorfor er det altid min nabo der er heldig

26. maj 2012 0 Af Sissi Hansen

Du kender os sikkert godt, men hver gang du hører om en af vores historier, så tænker du bare ved dig selv, at du er glad for at du ikke er sådan en som os. Vi er nemlig nogen der ligesom er født uheldig. Det betyder alt det aldrig er os der vinder i noget som helst. Hvis vi spiller i tombola, så kan vi være helt sikre på, at vi aldrig vinder noget. Nu sidder der måske nogen og tænker, hvorfor jeg overhovedet spillet. Det kan der være noget om, men jeg har det også sådan, at hvis jeg ikke spiller, så vinder jeg da heller aldrig.Jeg var her i weekenden på en forbruger messe sammen med min nabo. Jeg ved ikke om der er nogen af jer der har været på dem, men der er altid en masse konkurrencer på nogle sådan. Det plejer at være forholdsvis lette spørgsmål der er, for det skal være sådan at alle har en mulighed. For virksomheden der afholder konkurrence, der er det typisk bare et spørgsmål om at de gerne vil haveoplysninger til deres database. Der står typisk på den type konkurrencer, at man giver virksomheden lov til at kontakte dig med gode tilbud. Du kan derfor være forholdsvis sikker på, at du bliver kontaktet, hvis du ligger i deres målgruppe.

Ved den forbruger messe vi var ved, der blev vi også enige om, at vi ville deltage i så mange konkurrencer som muligt. Der er mange rigtig gode ting at vinde, og som vi sagde til os selv, så hvorfor ikke prøve at se. der var blandet andet en ophold i nice, hvor alt var betalt incl. lejebil. den konkurrence deltog vi i, ligesom alle de andre. Der var ingen af os der regnede med, at vi ville vinde noget. Vi valgte dog alligevel at være der indtil slut, for det kunne vi jo lige så godt.Vi stod med spænding hende med konkurrence med rejse til Nice. Der var stor spænding som lige netop den konkurrence, og så vinderen blev udtrukket. Min nabo blev bare super glad, da han hørte hans navn blive udtrukket, og jeg kunne virkelig se hvordan glæden lyste ud af ham. det var vild fedt at se på synes jeg.

Vi tog begge to hjem, og da jeg kom hjem til min kone, der kunne hun godt mærke til, at jeg ikke helt var mig selv. Hun skulle derfor også lige høre hvad der var i vejen. Jeg fortalte hende historien med naboen, og som hvordan han havde vundet en rejse til nice med alt betalt, og som jeg sagde til hende – hvorfor er det altid naboen der er heldig. Jeg tror faktisk altid jeg nogensinde har vunder noget. Vi snakkede lidt om det, og vi aftalte at vi da også bare selv kunne tage en tur til nice til sommer. Jeg har altid gerne ville derned, så det synes jeg var en vild god idé, så skulle vi også bare have en leje bil synes jeg.  Det aftalt vi, så nu skal vi også derned til sommer, og det glæder jeg mig bare super meget til.

Disclaimer