Billig sommermode

Billig sommermode

30. maj 2017 0 Af Vibeke

Klædt billigt på til den danske sommer

De varme måneder er uden tvivl de bedste, hvis du spørger mig. Det er her, jeg kan vise mit smukke sommertøj frem, og jeg kan hygge med mig mine venner ud på de sene aftenener. Jeg vil derfor fortælle dette års historie om, hvordan jeg fik styr på min sommergarderobe. Jeg fandt nemlig det hele ét sted til rigtig gode priser.

Hvis du spørger mig, så findes der ikke noget bedre end at føle sig super godt tilpas i et helt nyt sæt tøj. Det gælder selvfølgelig på alle årstider, men der er nu noget helt særligt ved at iklæde sig noget flot sommertøj, som bare sidder lige i skabet. Hvert år til foråret går jeg derfor på jagt efter lidt nyt, da det er en stor tilfredsstillelse for mig at være flot klædt på.

Jeg plejer at shoppe på nettet, da det er her, jeg ofte finder de bedste tilbud. Hidtil har jeg dog ikke fundet én side, hvor jeg virkelig følte, jeg kunne finde alt det, jeg havde brug for. Det ændrede sig dog i år, da jeg blev anbefalet at besøge Stylepit. Her fandt jeg et stort udvalg af alle de dele, jeg ledte efter, og det var endda til virkelig fornuftige priser. Jeg fandt også ud af, at man kunne bruge en rabatkode til Stylepit, som kunne give mig yderligere 15 procent på mine køb.

Super fede sneaks

Selvom jeg elsker at gå i stiletter, så er der ikke noget, jeg føler mig mere feminin i end et par rigtig fede sneaks. De får mig altid til at føle mig smart, og så sidder de rigtig godt på fødderne og er behagelige at have på. Da mine gamle sneaks efterhånden var slidt ned, gik jeg selvfølgelig på udkig efter nogle nye.

Hos Stylepit fandt jeg et stort udvalg af sneaks i forskellige modeller og typer. Stort set alle de store mærker var at finde, og jeg kunne derfor vælge præcis de sko, som passede til det tøj, jeg gerne vil gå i. Jeg ledte efter to par, da jeg for det første er helt vild med hvide, feminine sneaks. De giver mig følelsen af, at det for alvor er blevet sommer, men de er selvfølgelig også skrøbelige, når vejret ikke er, som man håber det. Derfor skulle jeg også finde et par, som ikke var helt så sarte, og det blev et par mørkeblå, som stort set passer til al slags tøj.

Jeg fandt mine sneaks til gode priser, og faktisk var det billigere end i de fysiske butikker og også sammenlignet med andre online-webshops. Jeg brugte desuden en kode til Stylepit fra Rabatbanditten, som gjorde den samlede pris på skoene endnu bedre.

Smukke sommerkjoler

Mine veninder og jeg er helt vilde med sommerkjoler, og mit tøjskab er derfor også godt fyldt op med kjoler i forskellige farver, længder og stoftyper. Jeg føler mig ekstra godt tilpas, hvis jeg går rundt i en sommerkjole, som virkelig klæder min krop, så jeg får det bedste ud af min facon. Hos Stylepit var der et overvældende udvalg af sommerkjoler, og jeg kunne både finde de lidt mere spraglede modeller og de helt klassiske.

Det lykkedes mig at finde tre kjoler, som jeg kan bruge til hver deres formål. Den ene er helt hvid, og den passer derfor perfekt til en pænere sammenkomst udendørs. Den anden er fyldt med farver og lidt kortere, og den kan jeg bruge, når jeg skal en spontan tur på stranden med pigerne. Den sidste er en rigtig festkjole, som passer til en bytur på en varm sommeraften.

Feminine T-shirts

Selvom jeg elsker kjoler, så er det også rart at have nogle flotte T-shirts, som for mig også kan være rigtig feminine. Heldigvis viste det sig, at Stylepit også var med på den vogn, og udvalget dækkede både over de helt klassiske modeller og de lidt mere specielle med tekst eller tryg på. Jeg fandt derfor også nogle T-shirts, som passer til resten af mit klædeskab, hvilket gør mig mere fleksibel, når jeg hurtigt skal finde et sæt tøj i farten. På den måde fik jeg opdateret min sommergarderobe med flotte modeller, så jeg nu er helt klar til de varme måneder.

Disclaimer