Fennikel te mod luft i maven

Fennikel te mod luft i maven

13. februar 2012 0 Af Sergei

I undrer jer nok lidt over min overskrift. Bare rolig kære kollegaer og venner det er ikke min mave der er problemer med ha ha. Nej det er til min yngste datter.

Til jer der ikke ved det så fik min kæreste og jeg jo en lille pige for ikke så langtid siden. Hun er velskabt og fejler ikke noget, men hun vil ikke sove grundet lidt bøvl med maven som resulterer i meget gråd og skrig. Til jer der har prøvet at have en skrigende baby, så ved i at det tære på kræfterne. Derfor skulle der bare ske noget.

Vi har prøvet at underholde hende med både sang og sjovt legetøj – men lige lidt har det hjulpet.

Vi har været ved lægen, zoneterapier men ingen ting hjalp. De var nu begge enige om, at det ikke var kolik hun har. Efter langtids søgning på google fandt vi ud af at fennikel te kan hjælpe baby’er mod kolik, onde i maven, oppustet mave. Jeg købte straks noget fennikel te for at se efter om det vil hjælpe på vores baby. Har brugt det i to dage nu og vores baby er faldet meget mere til ro, så vi bukker og nejer for google og dens hjælpJ

Der er dog en ting teen ikke hjælper i mod. Det er min oppustede mave den er nemlig ikke blevet fladere 🙂

Måske jeg skulle klage over det, eller måske jeg bare skulle bare skulle tabe mig på en anden måde.

Disclaimer