De små skal jo sove godt og trygt

De små skal jo sove godt og trygt

25. februar 2012 0 Af Sergei

Lige siden vi fik vores første barn har vi fokuseret meget på vores børns helbred og velværd. Derfor har vi altid sørget for, at de havde de bedste og mest ergonomiske babyudstyrs produkter på markedet. Vi startede allerede fra, da min kone blev gravid første gang. Der gik vi fluks i gang med at finde ud af, hvilke produkter der ville være sundest for vores baby at købe.

Det første vi købte var faktisk en barnevogn. Barnevognen købte vi brugt af et familiemedlem og det var vi rigtig glade for. Den var stort set ikke brugt og den overholdte alle de krav en barnevogn skal overholde. Det havde vi naturligvis undersøgt. Hvis du vil læse mere om, hvilke krav en barnevogn skal overholde så klik her. Efter at have fået barnevognen lage vi mærke til, hvor dårlig madrassen var i både lift og barnevogn. Derfor tog vi ud til en sengespeciellist som havde rigtig godt styr på, hvilken madras vi skulle have. Det er nemlig ikke helt lige meget hvilken en man bruger til sin baby. Vi fik købte rent faktisk 3 madrasser, en til lift, en til barnevogn og en til vuggen. Det tror vi er en rigtig god løsning. For er det noget vi ikke ønsker, så er det at vores børn skulle gå hen og få rygproblemer, som både jeg og min mand døjer med. Det næste vi købte var en højstol og den købte vi i Ikea. Deres højstol er flere gange kåret til den bedste højstol. Det er den fordi den går højt op i ryggen og giver barnet meget mere støtte end en normal stol vil gøre. Desuden er den rigtig billig, så fordi man gerne vil have det helt rigtige udstyr, behøver det ikke være dyrt. Selv deres legetøj er der kigget efter i sømmene. Alt deres legetøj er kontrolleret om det overholder alle de danske og EU krav der findes til legetøj. For er I klar over, hvor meget kemikalie der fandtes i det legetøj, vi legede med da vi var små.  Vi har endda købt en del økologisk legetøj til børnene og ja det findes og det er faktisk rigtig fint.

Efter vores ældste datter er blevet tre år, har hun fået en junior seng. Der købte vi igen en aflagt af et familiemedlem og igen tog vi ud for at købe en rigtig god madras. Det skal siges, at det ikke var billigt denne gang. Det kostede 2500 kroner for en junior madras og det syntes jeg er ret meget, men det er jo for vores barns skyld, så de er jo givet godt ud. Efter købet af sengen skulle hun jo også have en junior dyne, igen købte vi god økologisk dyne for at undgå allergi fra en syntetisk dyne. Til dynen købte vi flere forskellige typer økologisk sengetøj til. Vi købte rent faktisk 6 sæt sengetøj, deriblandt 2 baby sengetøj fra zebra til vores yngste datter. Sengetøjet var med ugler og det er mega lækkert både i kvalitet og udseende og til sidst men ikke mindst, så elsker min yngste datter det. Sengetøjet købte vi ved www.økoshoppen.dk og vi var rigtig heldige, for de kørte med udsalg så vi fik sengetøj billigt.

Jeg kunne blive ved med at skrive om alle de ting vi har købt, men til sidst vil jeg slutte af med at skrive om det sidste jeg købte til min yngste datter, som jeg er yderst tilfreds med. Det drejer sig nemlig om en kørepose lavet i lammeskin. Det er noget af det bedste køb, jeg har gjort i nyere tid. Min datter elsker den og den passer perfekt i klapvognen og barnevognen.

Deler I samme holdning som os eller har fuldstændig modsat holdning, så skriv endelig om det i kommentaren. Det vil jeg sætter yderst stor pris på.

 

 

Disclaimer