Ved du hvad en ammepude er?

Ved du hvad en ammepude er?

30. marts 2012 0 Af Sergei Homes

Nu har jeg hverken børn, er gift eller har for den sags skyld en kæreste. Jeg er i min bedste alder, hvor jeg har andre ting på hjernen end kvinder, der skal styre mit liv. Jeg er, hvad man kan sige, en vaskeægte ungkarl, præcis som min gamle mor vil sige.

Til jer der ikke ved, hvad en ungkarl er, så læs får I lige forklaringen her: Jeg har været single det meste af min ungdom, ikke fordi jeg ikke kan lide piger, men det har bare ikke været min prioritet. Så hvor skulle jeg vide fra, hvad en ammepude er, spørger jeg bare?

I weekenden var jeg oppe ved min storesøster og besøge hende og hendes mand. Det er altid hyggeligt, for han er altid med på lidt øl og noget dart. Den her gang var bare en smule anerledes end før, for min søster havde fået en sød lille datter. Normalt kan jeg ikke lide baby’er eller børn for den sags skyld, men min niece er super sød. Da jeg kom derop sad min søster  i sofaen med den lille trold, hun spurgte mig, om jeg ikke lige kunne smutte ud i køkkenet og hente en ammepude. Jeg troede hun lavede pis med mig, så jeg sagde til hende at hun godt kunne glemme det. Det faldt ikke i god jord, men da de fandt ud af, at jeg ikke viste, hvad en ammepude var, blev jeg totalt mobbet. Jeg prøvede at forklare mig med, at jeg ikke havde nogen form for interesse for børn, så hvor skulle jeg vide det fra. Lige lidt hjalp det, for jo mere jeg forklarede mig, jo mere grinede de.

Efter de stoppede med at grine forklarede de mig, at en blød ammepude er en slags støttepude til moren, når hun ammer hendes baby. Fedt siger jeg bare og hvor i verden skulle jeg have vidst det fra.

Nu ved du, hvad en ammepude er og derfor vil du kunne undgå at blive gjort til grin lige som mig, fordi jeg ikke vidste det.

Bonus: Du har måske også fået en lille idé om, hvad både en ungkarl og en stivnakke er. Hvis ikke, så prøv at læse ovenstående en gang til 🙂

God påske

Disclaimer