Budapest med fly

Budapest med fly

27. juni 2019 0 Af Vibeke

Mødet gik godt, så vi er tilfredse med arbejdet, vi har lavet. Planen for de næste tre måneder er fastlagt, og alle i gruppen ved, hvad de skal lave til næste gang, vi skal mødes. Det bliver i Budapest. I september. Alle har tjekket deres kalendere, at vi kan komme dertil den. 11 september. Vi har fundet ud af, at hvis vi kan blive enige om en dato for, hvornår vi kan mødes en 3 til 4 måneder ud i fremtiden, så kan vi finde billige flybilletter.

Billige billetter

Lige nu, mens vi sidder her i lufthavnen i Stockholm og venter på at kunne gå om bord på flyet hjem, har vi været inde og kigge efter billige flybilletter til Budapest. Og det er billigt – vi kan flyve derned om aftenen den 10. og hjem igen sent på eftermiddagen den 12. Det betyder, at vi reelt kun er væk i 2 dage – og ikke i tre. Arbejdsdagen den 10. bliver ikke afbrudt tidligt, fordi vi skal afsted til lufthavnen.
Vi får dog brug for 2 overnatninger i Budapest. Vores ungarske vært har bedt os om at fortælle ham hvornår vi ankommer og rejser igen, så vil han sørge for at finde overnatningsmuligheder for os. Det kommer sikkert til at koste mere end flybilletterne. Pyt. Det er ikke os, der betaler, men vores arbejdsgiver.

Vi overvejer, om vi skal booke et fly hjem tidligt om morgenen fra Budapest, men ser, at så vil prisen blive noget dyrere. Og det er en tidlig – læs barbarisk tidlig – opvågnen den 12. De to overnatninger undgår vi ikke. Så vi booker de billigste flybilletter til Budapest, skriver til vores ungarske ven, at han gerne må informere os om overnatningsmulighederne hurtigst muligt, så vi kan booke og måske også få sikret, at det også bliver billigt. Han svarer ret hurtigt, at han allerede har booket hotelværelser til os, fordi det vil koste færre penge, hvis vi gør det nu.

Disclaimer