Billige krøllejern – Forstår ikke hvorfor krøllejern skal være dyre

Billige krøllejern – Forstår ikke hvorfor krøllejern skal være dyre

22. april 2012 0 Af Sissi Hansen

Der er et ordsprog der hedder – At der kan skrive bøger om det du ikke ved. Ja det er nok rigtigt at der kan det, men stadigvæk så er der en del ting der bliver ved med at undre mig må jeg sige. Jeg kan ikke forstå hvor krøllejern skal være så dyre som de er. Jeg er uddannet elektro ingeniør, så jeg har da en eller anden form for viden inden for små elektriske apparater som et krøllejern nu en gang er.

Det var i sidste uge at jeg startede med at tænke over det, for der gik min konen krøllejern i stykker. Min kone synes jo at det var lidt trist, for så stod hun og manglede, for vi var på vej i byen. Det er sådan set ikke så meget det, for jeg kunne jo ikke gøre noget ved det. Min kone fik alligevel sat hendes hår, så vi kunne komme af sted. Da vi var i byen, der kom jeg alligevel til at tænkte på det krøllejern der hjemme. Jeg besluttede mig til, at jeg ville kigge lidt mere på det dagen efter. Det kunne jo være at jeg kunne lave det, og kunne jeg ikke lave det, så kunne jeg da om ikke andet få stillet min nysgerrighed. Jeg synes aften gik stille og roligt. De folk min kone og jeg sad ved bord med, de sagde ikke så meget og det var lidt trist. Jeg havde derfor rigtig god tid til at sætte og tænke på mit lille projekt til dagen efter. Når aften gik da, og allerede på vej hjem i bilen der spurgte jeg min kone om jeg måtte have lov til at lege med det krøllejern der ikke virkede alligevel. Jeg fortalte at jeg ville forsøge at lave det, og kunne jeg ikke lave det, så var der jo ikke sket nogen skade alligevel.

Min kone kiggede meget mærkeligt på mig da jeg spurgte hende, og hun kunne slet ikke forstå hvad jeg ville med det gamle krøllejern. Dagen efter da jeg vågnede, det kunne jeg næste ikke vente med at komme ud i mit værksted, for at se om jeg kunne lave det. Jeg sad og pillede ved det, det meste af formiddag så det fik jeg ret meget tid til at gå med. Det viste sig dog hen af vejen, at jeg ikke rigtig kunne lave det. Jeg sad dog og var meget skuffet. jeg havde fået skilt det af, og jeg kan huske at første godt jeg så det indeni, der blev jeg faktisk meget skuffet. Jeg kan faktisk nu ikke forstå, hvorfor man ikke kan få billig krøllejern. der er jo næsten ingen ting inden i det. Med min viden indenfor elektronik, så kunne jeg ret hurtig se, at det ikke kan have kostet særlig meget at fremstille det. Jeg blev derfor klar over, at det må være det mærke der sidder på siden man få lov til at betalt for – Lad os få billig krøllejern, for så meget behøver fabrikanterne jo helleri ikke at tjene på det.

Disclaimer