Få mest ud af online dating med webcam chat

Få mest ud af online dating med webcam chat

22. december 2019 0 Af Signe

De fleste synes, at man mister noget, når man skærer kropssproget fra en samtale. Når man chatter online eller via en app, har man eksempelvis kun det skrevne sprog og smileys til at kommunikere med. Med webcam chat kan man dog på en enkel og ligetil måde få ansigtsmimik og lyd på samtalen, så I kan lære hinanden bedre at kende.

Test kemien før det virkelige møde

Når man møder et spændende menneske online, vil man gerne finde ud af, om der er kemi til at holde kontakten og mødes i virkeligheden. Over chat har man dog kun en meget begrænset mulighed for at finde ud af, om kemien er lige så god, når man mødes ansigt til ansigt.

Hvis man tidligere har forsøgt sig med online dating, kan de fleste nemlig nikke genkendende til, at kemien over beskeder og i virkeligheden ikke altid er den samme. Derfor kan det være en god ide at tage en snak over webcam chat med en potentiel partner.

Hav udstyret parat til webcam chat

Hvis man gerne vil teste kemien af over webcam, kræver det, at man har en computer eller en mobil, hvor der enten er et indbygget kamera, eller hvor man kan koble et kamera til. Derudover kan man overveje, om man også gerne vil have muligheden for at snakke sammen med en mikrofon. Når man har både kamera og mikrofon, kan man nemlig have en samtale sammen, hvor det næsten er som om, at man sidder overfor hinanden.

Disclaimer