Jeg skal væk!

Jeg skal væk!

24. november 2019 0 Af Vibeke

Jeg leder efter flybilletter til Nantes i Frankrig. Jeg har aldrig været der før. Jeg er blevet inviteret til fest der. Det er mine venner, som fejrer hans fødselsdag. Rund. Og med mange gæster. De har sagt, at jeg skal bo hos dem. De har plads nok. Jeg skal bare møde op. Det er sådan lige efter nytår, så der er stadig mange rejsende. Og det bekymrer mig lidt. Jeg kan se, at for komme til Nantes, så skal jeg rejse i lang tid. Have mindst to mellemlandinger. Det er dem, der tager tid.

Vejret forsinker

Og fordi det er vinter, og jeg ved, at der altid er problemer nede ved Alperne og især i Münchens lufthavn, når vejret er dårligt, så er jeg bange for, at der kommer en flyforsinkelse. Enten på vejen derop eller på vejen herhjem. Januar er ikke en sjov måned at rejse med fly i. Sne og storm kan lamme de store lufthavne, og det får betydning for de mindre lufthavne. Desværre. Og jeg skal jo afsted fra en lille lufthavn. Og jeg skal lande i en lille lufthavn.

Billige flybilletter

Ikke desto mindre, så har jeg besluttet mig for at booke de flybilletter billigt. Jeg skal da med til deres fest og fejre ham. De er så søde, og vi har det virkeligt hyggeligt, når vi endelig er sammen.

Jeg skal bare lige finde mig til rette med, at der kan komme flyforsinkelser. Jeg skal lige sige til mig selv, at jeg ikke skal være så pessimistisk. Det er jo ikke sikkert, at jeg strander i en lufthavn. Og gør jeg det, så må jeg tage det, som en oplevelse. Nantes bliver jo, hvor den er, så hvis jeg mister en dag, pga. flyforsinkelser, så kan jeg jo altid komme tilbage igen, hvis jeg ikke når at se alt det, jeg gerne vil.

Disclaimer