Vippeserum fra Nanolash

Vippeserum fra Nanolash

10. februar 2020 0 Af Vibeke

Med en fantastisk vippeserum er det slut med kunstige vipper som du dagligt skal bruge tid på at sætte helt perfekt. Med et vippeserum får du nemlig et produkt, der er super nemt at have med at gøre og som du hurtigt kan påføre hver aften inden sengetid. På Luxplus kan du finde nogle lækre og eksklusive vippeserum varianter. Blandt andet kan du få det populære serum fra Nanolash, som i den grad er blevet et hit på markedet. De lange, fyldige vipper er lige om hjørnet, og det behøver ikke koste en formue for at opnå et godt resultat.

Nanolash på Luxplus

Med Nanolash får du muligheden for at gøre dine egne vipper ekseptionelt lange, så de næsten vil syne kunstige. Dine vipper vil komme til at forbløffe din omgangskreds, da du uden tvivl vil opleve en stor effekt, når du begynder på dit serum fra Nanolash. Foruden den ekstra længde vil dine vippers hårvækst også synes tættere og blive mørkere, alt sammen ved hjælp af det aktive vippeserum. Med Nanolash vil du kunne give dine vipper en fantastisk makeover, som du ikke vil være foruden, efter du har set resultaterne af Nanolash vippeserum.

Længere vipper med vippeserum


Nanolash er sammensat af ingredienser af høj kvalitet, så du kan være helt sikker på, at få et produkt, der er både effektivt og samtidig skånsom overfor følsomme øjne. Nanolash er desuden testet af øjenlæger og er klinisk godkendt, så du kan have helt ro i maven, når du bruger produktet. Bruger du din øjenvippeserum flittigt efter anvisningen, så vil du kunne se resultater efter blot fire uger. Ingredienserne i serummet vil sørge for at dine vipper vil vokse sig stærke og mere modstandsdygtige, så du kan nyde godt af lange og stærke vipper.

Sådan bruger du vippeserum


Når du skal bruge dit vippeserum fra Nanolash, er der ikke meget du skal have forberedt forinden. Dog er det vigtigt, at du sørger for at din hud er helt fri for makeuprester og at huden er helt tør. Påfør derefter dit serum som en flydende eyeliner på den øverste vippekant. Lad produktet tørre nogle minutter før du lægger hovedet på puden. Allerede efter 30 dage, skulle dine vipper gerne være vokset 50%. Du kan derfor nyde godt af de skønne resultater inden for utrolig kort tid. Når du har åbnet dit Nanolash produkt, kan du bruge produktet i op til 12 måneder efter åbning. Nanolash er gennemtestet og du kan derfor være sikker på, at der ingen bivirkninger er ved at benytte produktet. Nanolash er desuden et fantastisk produkt til alle, der har lidt af hårtab i forbindelse med eventuel kemobehandling eller andre behandlingsformer, hvor hårtab har været en bivirkning af behandlingen.

Billig vippeserum på Luxplus.dk

Vil du prøve produktet på egen krop, kan du få det skønne vippeserum på Luxplus med store besparelser. Alt du skal gøre er, at oprette et medlemskab til siden, så du kan få adgang til alle de skønne besparelser.

Disclaimer