Tag de mindste med i mini zoo

Tag de mindste med i mini zoo

31. januar 2020 0 Af Signe

Som børnefamilie er det altid rart at komme ud af døren og få oplevet en masse med familiens yngste medlemmer. Tag de mindste med i mini zoo, hvor børnene kan boltre sig blandt tamme dyr og nyde naturen og dyrene deri.

Vi har sikkert alle sammen prøvet som små, at komme ind og besøge gederne, hvor i sær de små kid er rigtig søde. Det er en helt anden oplevelse for små børn at være i nærheden af dyr, som man ellers ikke normalt ville kunne komme i nærheden af som f.eks. katte og hunde. Det vil være en rigtig hyggelig dag for hele familien, hvor man kommer ud og prøver noget anderledes og vigtigst af alt bruger en masse tid i naturen.

Det er skam ikke kun en stor oplevelse for børnene, da det også er sjovt for de voksne at opleve det kaos, der følger med når man lukker en masse små unger ind sammen med en masse geder. Man skal dog huske at advare imod, at de små lakridser på jorden ikke må spises, hvilket typisk kan blive tilfældet, hvis ikke man er opmærksom.

Der er lagt op til en begivenhedsrig dag i mini zoo med familiens mindste medlemmer, og det er et glimrende alternativ til steder som Tivoli og Bakken, og man føler sig på en anden måde helt tilfreds, da man ikke på samme måde bliver skrællet for penge til det ene og det andet. At oplevelsen foregår i naturen giver et godt afbræk i en hverdag, hvor videospil og TV tager rigtig mange timer af børnenes hverdag. Det er i stedet meget sundere at komme ud i den friske luft, og opleve nogle levende dyr på nærmeste hold. Det er en oplevelse som vil betyde meget både for de voksne og for børnene. 

Disclaimer