Vind i sejlene = flyvende trampoliner

Vind i sejlene = flyvende trampoliner

8. december 2011 0 Af Sergei Homes

I morgen har de lovet orkan henover det meste af Danmark. Det vil komme til at gå værst ud over Vestjylland. Det er tilfældigvis der jeg befinder mig. Derfor må jeg slippe min dyne med helt nyt lækkert sengetøj og sætte min dejlige varme kop te på bordet, for at gå ud i den biddene, mørke, kolde blæsende vinter for at pille min døtres trampoliner ned.
Det gør jeg nu med glæde for tænk hvis den lettede og landede oven i et hustag eller være endnu, tænk hvis den landede i hovedet på en:-(
Jeg havde nu lige lagt mig rigtig godt til rette i sofaen med et te krus med et tebrev kamille og mit nye dejlige sengetøj fra Sebra. Sådan skulle det åbent bart ikke gå. Det mente min kone i hvert fald ikke at jeg skulle.
mht. til mit nye sengetøj, så kan det virkelig godt anbefales at købe. det minder lidt om sådan noget sengetøj i hø, men det er det ikke. Det er ligesom om det bare klæber sig ind til kroppen. Totalt lækkert sige jeg bare.

Når nu er jeg tilbage efter 1 time fuldstændig stiv frossen. Jeg har ingen følelser i finger, tær, næse og i det hele taget hele kroppen. Dog har jeg pakket hele trampolinen ned, så der ikke kommer til at ske ulykker. Det var da mega koldt, men heldigvis havde konen lavet mig en ny dejlig kande te fra vores nye tedåse fra Århus te cafe. Se det er da mega hygge med sådan en dejlig kone. Håber i alle får en god og dejlig jul + Nytår.

Mange hilsner fra nissemanden:-)

Disclaimer