Gør noget godt for dine medarbejdere – invester i en vandkøler

Gør noget godt for dine medarbejdere – invester i en vandkøler

28. juni 2017 0 Af Sissi

Vi spenderer rigtigt mange af vores vågne timer på vores arbejdsplads, hvilket betyder, at ændringer foretaget her på arbejdspladsen kan have rigtigt stor indvirkning på os. Hvis du leder en virksomhed, så kan du overveje, om du vil gøre noget rigtigt positivt for dine medarbejdere – du kan give dem et kærligt skub på vejen til at skabe sig nye og sunde vaner i hverdagen. Sunde vaner som vel at mærke også vil kunne ses på den økonomiske bundlinje i form af færre helbredsproblemer, hvilket betyder mindre sygefravær. Det er ganske simpelt – investér i en vandkøler.

vandkøler

Skab gode sundhedsvaner med rent drikkevand

Mennesket er meget vanepræget, og vi kører meget på autopilot i løbet af en hverdag. Dette betyder også, at hvis man som arbejdsgiver gør det let at udføre en bestemt adfærd, så vil flere medarbejdere gøre dette. Desto mere de gør det, desto mere vanemæssigt bliver det, hvilket betyder, at man ved hjælp af lidt snilde kan give bedre forhold for de sunde vaner, man gerne vil fremme. Vandkøleren er en måde at gøre det meget let at drikke vand på. Det er slut med drikkedunke, som skal medbringes hjemmefra, og man behøver ikke længere huske at smide dem i køleskabet – vandkøleren leverer koldt vand døgnet rundt. Det gør det legende let, og det vil hjælpe dine medarbejdere på vej til at skabe nye vaner.

vandkøler

Skift koffein og sukker ud med vand

Det er grundet denne autopilotkørsel også rigtigt let for dine medarbejdere blot at fortsætte nuværende adfærd – meget af denne adfærd indebærer desværre ofte litervis af kaffe, sodavand, kakao og juice. Der er meget basale sundhedsproblemer, som knyttes hertil – hovedpine og stress grundet dehydrering for eksempel, eller en meget simpel træthed, som skyldes de nedture, vi oplever, efter vores sukker- eller koffeinrus er aftaget.

Rent drikkevand kan afhjælpe disse irritationsmomenter, hvorfor det da også altid er problemløsning nummer ét – har man hovedpine, så foreslår folk altid, at man drikker noget vand. Vi har brug for det, vi er skabt af det, og vi skal have en konstant udskiftning af det. Gør derfor noget vigtigt for dine medarbejdere ved at investere i en vandkøler – du kan blandt andet finde et udvalg på Waterbreak.dk, hvor der er flere varianter at vælge i mellem.

Disclaimer