Blomster i København

Blomster i København

25. juni 2019 0 Af Vibeke

Det er snart ”fars dag”, og jeg har besluttet, at min far skal have en kærlig tanke og en god gave. Gaven har jeg bestilt til ham på internettet. Det er et drejejern, som han kan bruge, når han beskæftiger sig med sin hobby: Billedskæring. Han nyder at stå der og arbejde med træ i sin fritid. Så jeg ved, han bliver glad for den.

Udbringning

Jeg har været henne på Amager for at give ham den, inden jeg tager på ferie. Jeg er nemlig ikke hjemme på fars dag, men skal en tur til New York. Det er jeg lidt ked af, men jeg er nødt til at rejse allerede lørdag inden. Vi skulle ellers have haft en hyggelig frokost i mine forældres kolonihavehus. Det plejer i al fald at være meget hyggeligt. Især hvis vejret er godt. Og fordi det er en søndag, så hejses flaget, og det giver sådan den ekstra familiehyggestemning. Men i år må jeg desværre være væk.

Mærkedage

Men han skal have en buket på dagen. En flot en, som han kan tage med sig hjem i lejligheden. Den skal dog leveres i kolonihavehuset, så jeg var nødt til at finde en blomsterhandler, der har blomsterudbringning på Amager. Man skal være godt kendt derude for at finde det rigtige kolonihavehus. En stor forhandler med blomsterlevering i København kunne ikke finde derud. Han kendte overhovedet ikke til området. Knapt nok Amager, selv om han reklamerede med at have blomsterlevering i hele københavnsområdet.
Jeg fandt en lokal. Hun kan også bringe blomster ud om søndagen. Det er jo perfekt. Så jeg har bestilt en flot, rød og hvid buket, som hun har lovet at sende ud til kolonihavehuset på søndag. Hun advarede mig og sagde, at den nok ikke kunne nå at være der til kl. 11 om formiddagen. Fars dag er en travl dag. Men den vil sikkert være leveret inden kl. 13.

Disclaimer