Sergei Homes er mit navn hvad er dit?

23. december 2010 Slået fra Af Sergei Homes

Hej mit navn er som sagt Sergei Homes. Ja jeg ved godt det ikke lyder Dansk og det er det heller ikke. Jeg stammer fra mellem Amerika hvor jeg har boet det meste af min barndom sammen med min mor, far og to søskende.

Vi kom til Danmark for 15 år siden fordi min far fik et job som bankdirektør i den lokale bank i forstad til Vejle. Jeg boede efterfølgende i den lille forstad de næste 8 år. I de 8 år gik jeg i en privat skole i Vejle og efterfølgende tog jeg en handelsskole eksamen og gik i mine fars fodspor som bankmand.

Min far er dog af de principper at man skal selv lære, så derfor har jeg ikke fået nogen som helst hjælp fra far, til at finde en elevplads i en bank.

Jeg fandt da også en rigtig god bank i vejle hvor jeg var i nogle år.

Pt. Sidder jeg i min lejlighed i KBH sammen med min dejlige kone Anna og min super skønne datter Maja. I kan jo nok regne ud at jeg ikke har job i Vejle længere. Jeg har nemlig fået et nyt job som afdelings chef i bank herover. Det er jeg super glad for og mulighederne for at tage posten som direktør i denne bank ser ganske lovende ud.

Det var lidt om mit job. Nu vil jeg fortælle lidt om hvad jeg laver i min fritid. Ud over at være sammen med min kone og datter ja så cykler, løber jeg og er aktiv økologist. Jeg går ud fra at i ved hvad cykling og løb er, Økologist ved i nok ikke hvad er? Tror heller ikke der er noget der hedder det, for fandt bare lige på ordet. I min verden betyder det, at jeg går meget op i hvad jeg og min familie bruger af forbrugsvare. Vi bruger stort set kun økologisk forbrugsvare det er alt lige fra økologisk babyudstyr, hårfarve, hårpleje, hudpleje, madvare osv.

Det er specielt vigtig nu fordi Anna er gravid igen, så de ting som Anna bruger på sig selv og spiser er kun økologiske eller som minimum svanemærket.

Det var alt jeg havde lige nu.

Næste gang vil jeg fortælle lidt om alt det babyudstyr man kan få økologisk.

Sergei

Disclaimer