Hudpleje kender i det?

Hudpleje kender i det?

13. februar 2012 0 Af Sergei

Efter en trist vinter og foråret på vej, så vil man gerne friskes lidt op og gøres sommer klar. Jeg havde besluttet mig for, at have en dag med ren wellness. Jeg kontaktede forskellige skønhedsklinikker for at høre, hvad de kunne tilbyde af ansigtsbehandling. Jeg har en del uren hud, så derfor var det vigtigt for mig, at finde den helt rigtige kosmetolog. Da jeg går en del op i økologi, så var det også vigtigt for mig, med økologisk hudpleje. Efter jeg er begyndt og bruge økologisk hudpleje, synes jeg ligesom min hud bedre kan ånde. Blandt andet bruger jeg selv en hudpleje serie fra Green People om jeg er super glad for. Murad hudpleje er også rigtig god. Nåh, men jeg fik endelig fundet et rigtig godt sted til min behandling. Jeg tror aldrig jeg har slappet så meget af, som jeg gjorde i de to timer jeg var i behandling. Enhver burde gøre det mod sig selv, i hvert fald én gang om måneden. Jeg vil i hvert fald, til at gøre det noget oftere, da det bare er den ultimative afslapning.
Efter min tid hos kosmetolog var det ligesom mit hår som skulle have et kæmpe sommerløft. De har jo et hav af blade hos frisøren med forskellige frisurer. Derfor sagde jeg til frisøren ”Du klipper bare hvad der er pænest til mig”. Det kræver selvfølgelig lige lidt mod og sige sådan en sætning, da man jo ikke ved hvad det ender med. Men hun gjorde det ganske smukt. Da jeg kom hjem fra min fantastiske dag synes jeg ligesom, at mit hår stadig var lidt trist. Jeg havde jo ikke fået det farvet. For at jeg kunne blive helt sommerklar skulle mit hår ligesom farves. Jeg har hårfarve blond og ville gerne køb hårfarve på nettet og så gøre det selv derhjemme. Hvis jeg skulle bestille en ny tid ved frisøren kunne der gå over en uge og ved at bestille på nettet fik jeg hårfarve dagen efter. Samtidig er det jo meget billigere og gøre det selv. Først undersøgte jeg Matas for hårfarver. De havde Henna hårfarve, men jeg har hørt at Henna skulle være lige så skadelige som de almindelige hårfarver, så det ville jeg i hvert fald ikke. Jeg vil jo gerne have en økologisk hårfarve. Et hurtigt klik på nettet og jeg fandt økologisk hårfarve til billige penge. Dagen efter kom hårfarven til døren, total luksus. Jeg flåede selvfølgelig pakken op og startede med det samme. Det var total nemt. Efter en time havde jeg fået smukt chokoladebrunt hår som var lige så blød som min datters bamser. Jeg har bestemt ikke fortrudt jeg farvede håret selv. Resultatet er blevet mindst lige så godt som hvis det var frisøren der havde gjort det.
Nu er jeg i hvert fald gjort sommerklar og jeg elsker det, selvom de har lovet regn i næste uge øv. Det næste jeg skal have gjort klar til sommer er vist mine fødder, så de kan komme i alle sandalerne, hi hi.

Som i nok kan regne ud så er det ikke min mand der har skrevet dette, men derimod hans kone. Grunden til jeg har gjort dette er fordi jeg ville se hvordan det er at skrive på en blog.

Har fundet ud af det faktisk er meget let og derfor tror jeg at jeg vil starte min egen:-)

Disclaimer