Babyudstyr til dem der lever økologisk

Babyudstyr til dem der lever økologisk

23. december 2010 Slået fra Af Signe

Hej alle

Ja jeg har jo lovet, at skrive om babyudstyr der er økologisk og det vil jeg da gøre. Da vi var gravide med vores datter begyndte vi jo, at kigge på de forskellige ting man kan få af babyudstyr. Vi kiggede på salg af økologisk babyudstyr på dba og gul og gratis med henblik på, at der var nogen der enten lavede det eller havde noget økologisk babyudstyr brugt til salg. Ja I læste rigtig, brugt babyudstyr. Det koster nemlig boksen hvis man skal have f.eks en økologisk barnevogn, for det er jo ikke ligefrem noget Emmaljunge laver. For det ikke skal være løgn, så fandt vi et sted hvor man kunne købe en økologisk barnevogn. Den købte vi og er super glade for den.

Alt andet er super let at finde der findes mange økologiske webshops hvor man kan købe masser af godt babyudstyr. Det er alt fra økologisk babytøj til legetøj lavet af træ, ammepuder, stofbleer, babyslynger, sutteklude, sutter og meget meget mere.

Jeg har med vilje ikke skrevet navnet på en af de webshops hvor man købe dette, for jeg vil nemlig skrive om vores favorit økologisk webshop i næste artikel.

Indtil vi ses igen må i have det godt.

Disclaimer