Går fed weekend i møde

13. februar 2012 0 Af Sergei

I denne weekend har de lovet op til 22 grader celsius og så skal bamsefar i ringen og bokse igen det kan da kun blive en fed weekend.Først skal jeg og fruen i parken med ungerne og slappe af i solen. Det bliver rigtig hyggeligt med en god madpakke og noget iskoldt hvidvin og selvfølgelig et par kolde pilsner. Efter en god dag i parken har jeg en aftale med alle gutterne om at vi skal se boksning hjemme ved Mikael i hans kæmpe gildesal. Han har nemlig en projektor og så er han i øvrigt den eneste der kan se det:-) Det bliver så fedt!! Glæder mig helt vildt, måske fordi det er så lang tid siden jeg har været ude og more mig. Har brugt rigtig meget tid på jobbet den seneste tid på et projekt som heldigvis er ved at være slut. Det betyder masser af afspadsering med familie og venner.

God weekend til jer alle.

Disclaimer