Søndags hygge i badekåbe med alle ungerne

Søndags hygge i badekåbe med alle ungerne

13. februar 2012 0 Af Sergei

Hvis der er noget jeg værdsætter, er det de søndage, hvor vi alle bare hygger hele formiddagen på sofaen eller i sengen foran fjernsynet med morgenmaden. Der må meget gerne sne eller regne, det gør absolut ikke noget. Når jeg skriver ”alle” så mener jeg mine to unger og min dovne mand.
Stort set hver søndag starter vi med hygge, fra ungerne kommer løbende ind til os og til vi går i bad sidst på formiddagen. Det bedste mine børn ved er, når de få lov til at trække i badekåben og fise rundt i den hele formiddagen. Det har de faktisk også været vant til, siden de var små babyer. Det er da heller ikke noget mere sødt end når en baby fiser rundt i en flot badekåbe til baby. I søndags var dog en smule anderledes end de andre dage for min mand har nemlig fået et par pyjamas bukser i stedet for badekåbe. Det kunne min ældste datter ikke lige helt forstå, hvorfor far skulle i et par bukser i stedet for morgenkåben. Hun blev faktisk så benovet over det, at hun også vil have et par pyjamas bukser. Vi brugte derfor sidste søndag eftermiddag på, at være inde og købe pyjamas bukser til vores ældste datter. Vi fik et par rigtig søde bukser med selvfølgelig Hello Kitty på. Derfor er vi spændt på, om hun vil til at begynde at gå med pyjamas bukser i stedet for badekåbe om søndagen. Jeg ved jeg aldrig kommer af med min morgenkåbe.
Hvad har I af hygge ritualer i weekenden med jeres børn og har de også noget de bare elsker at drøne rundt i eller har de et slags ritual de elsker?

Disclaimer